Tvszerzds

 • A Szllt kteles utnvttel postn keresztl a Vev ltal a Megrendellapon kivlasztott termket az azon megjellt szlltsi cmre eljuttatni. Amennyiben a megrendels teljestse brmilyen okbl akadlyba tkzik, gy a Szllt kteles haladktalanul e-mail vagy telefon tjn felvenni a kapcsolatot a Vevvel a tovbbiak egyeztetse rdekben.
 • A Vev kteles az ltala feladott Megrendellapon megjellt s a Szllt ltal megadott cmre kiszlltott termket tvenni, a Szllt ltal kldtt visszaigazolson feltntetett vtelrat mely a termkek csomagolsi s szlltsi kltsgeit tartalmazza kszpnzben a kzbest rszre kifizetni.
 • A Vev az ru tvteltl szmtott 8 munkanapon bell indokols nlkl elllhat, ez esetben azonban kteles az eredeti csomagolsban , vagy originlis llapotban azt a Szlltnak visszaszolgltatni s viselni az ezzel kapcsolatos felmerl kltsgeket. A hasznlatlan llapotban val visszaszolgltats ktelezettsge nem terjed ki arra az esetre, ha a Vev hibs teljests miatt ll el a szerzdstl.
 • Az esetleges jogvitk elbrlsra a Felek a Kiskrsi Vrosi Brsg illetkessgt ktik ki.
 • Az itt nem szablyozott krdsekre a Polgri Trvnyknyv, valamint a tvollevk kztt kttt szerzdsekrl szl 17/1999. (II.5.)szm Korm. Rendelet szablyai az irnyadak.
 • Reklamcik kezelse
  Termkeink csomagolskor tbbszrs ellenrzsen esnek t s fnykp is kszl rluk, gy utlagos reklamcikat nem fogadunk el, ami a termk minsgt s mennyisgt illeti. Amennyiben viszont az ru szllts kzben srlt meg azt tessk jelezni a Magyar Posta Zrt munkatrsnak s jegyzknyvet kszttetni rla tvtelkor s nem utlag. Ez esetben haladktalanul jelezzk telefonon cgnk fel is a hinyossgot s a tovbbiakban majd mi jrunk el az gyben. Ez esetben egyedi megegyezs alapjn jrunk el a Vevvel szemben.
 • Adatkezelsi tjkoztat
  Megrendelskor kizrlag azokat az informcikat krjk el vsrlinktl, amelyek felttlenl szksgesek a rendels lebonyoltshoz. Ezeket az adatokat harmadik fl szmra nem adjuk ki. Ez all kivtelt kpeznek azok az informcik, melyek az adott termk kzbestshez vagy kiszlltshoz szksgesek. (17/1999. (II. 5.) Kormnyrendelet a tvollevk kztt kttt szerzdsekrl.).
 • Adatvdelmi nyilvntartsi szm: 40235
Vsrls