Távszerződés

 • A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által megadott címre kiszállított terméket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
 • A Vevő az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles az eredeti csomagolásban , vagy originális állapotban azt a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatos felmerülő költségeket. A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől.
 • Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a Kiskőrösi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.
 • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.)számú Korm. Rendelet szabályai az irányadóak.
 • Reklamációk kezelése
  Termékeink csomagoláskor többszörös ellenőrzésen esnek át és fénykép is készül róluk, így utólagos reklamációkat nem fogadunk el, ami a termék minőségét és mennyiségét illeti. Amennyiben viszont az áru szállítás közben sérült meg azt tessék jelezni a Magyar Posta Zrt munkatársának és jegyzőkönyvet készíttetni róla átvételkor és nem utólag. Ez esetben haladéktalanul jelezzék telefonon cégünk felé is a hiányosságot és a továbbiakban majd mi járunk el az ügyben. Ez esetben egyedi megegyezés alapján járunk el a Vevővel szemben.
 • Adatkezelési tájékoztató
  Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük el vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. (17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről.).
 • Adatvédelmi nyilvántartási szám: 40235
Vásárlás